Τρεις κινήσεις που θα σας ξυπνήσουν τη λίμπιντο

Μπορεί το να μοιραστούμε τις φαντασιώσεις μας με το έτερο ήμισυ να μην εγγυάται την απογείωση της λίμπιντο, μια και πολλές φορές η αποκάλυψή τους μπορεί να τις αποδυναμώσει και να μην οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εντούτοις υπάρχουν μερικοί πιο απλοί – και με λιγότερο κόστος – τρόποι να αφυπνίσετε τη λίμπιντό σας.

Αφήστε χώρο για το σeξ. Καταλάβετε το, δεν είστε ούτε φίλοι, ούτε αδέλφια! Μπορεί η εγγύτητα να είναι απαραίτητη στο ζευγάρι, αλλά η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Εάν θέλουμε να ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ίσως πρέπει να δούμε τον σύντροφό μας σαν έναν ξένο, έναν άγνωστο που πρέπει να τον ανακαλύψουμε και να τον κατακτήσουμε εκ νέου. Με δυο λόγια αφήστε χώρο για περισσότερο μυστήριο και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Φτιάχνουμε ατμόσφαιρα. Όχι δεν εννοούμε να ανάψετε κεριά ή να βάλετε χαμηλή μουσική. Εννοούμε να φτιάξετε «εγκεφαλική» ατμόσφαιρα, δηλαδή να στρέψετε τη σκέψη σας προς πιο ερωτικές κατευθύνσεις. Εάν θέλετε να προκύψει η ερωτική επαφή τότε πρέπει να την βάλετε στο μυαλό σας, να την επιθυμήσετε, να αφήσετε χώρο στη σκέψη σας γι’ αυτή. Με απλά λόγια χρειάζεται προετοιμασία όχι μόνο σωματική, αλλά και νοητική.

Πινελιές ανανέωσης. Μη διστάσετε να εμπλουτίσετε το ερωτικό σας ρεπερτόριο με ό,τι μπορεί να φέρει γερές δόσεις ανανέωσης, εφόσον υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου σας. Δοκιμάστε να σπάσετε τη νόρμα και τη ρουτίνα στο σεξ… βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα, αλλάζοντας τις κινήσεις και τις ίδιες στάσεις που με την πάροδο των χρόνων ο καθένας έχει μάθει πλέον με κλειστά τα μάτια και στερούν την απόλαυση της επαφής.

Πηγή: ygeiamou.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ