Ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega

Μεγάλες αλλαγές κυοφορούνται στο τιμόνι του ενημερωτικού τομέα του Mega.

Από σήμερα Παρασκευή, Γενικός Διευθυντής του μεγάλου καναλιού αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης, ενώ τα ηνία στη Γενική Διεύθυνση του Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Τομέα αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχελάκης.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία,.. αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του το MEGA.

Να θυμίσουμε ότι είχε και στο παρελθόν εργαστεί ως αρχισυντάκτης στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «MEGA Κύπρου», Όσον αφορά το πολιτικό του βιογραφικό ορισμένες από τις σημαντικές του στιγμές ήταν

Στις 10 Ιανουαρίου 2011, ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ (έως και τον Ιούνιο του 2012). Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το Μάιο του 2012

Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013 συμμετείχε σε μια σειρά από Κοινοβουλευτικές Επιτροπές

Στις 3 Ιανουαρίου 2013, τοποθετήθηκε από τον τότε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας ,Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Από τις 25 Ιουνίου 2013 έως τις 9 Ιουνίου 2014 διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών.

Ο Γ. Μιχελάκης αναγκαστικά επέστρεψε στην δημοσιγοραφία όταν μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 που ήταν ξανά υποψήφιος στη Β’ Αθηνών με τη ΝΔ δεν κατάφερε να εκλεγεί. .

Όσον αφορά τον Σταμάτη Μαλέλη, επί σειρά ετών έχει θητεύσει σε κορυφαία πόστα της δημοσιογραφίας, ενώ για μια διετία υπήρξε υπεύθυνος γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής με απόφαση της Φώφης Γεννηματά.

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ