Η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ κλείνει ξανά στις 15 Ιουλίου

Η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ θα κλείσει ξανά από τις 15 Ιουλίου  μετά από περίπου ένα μήνα λειτουργίας λόγω της αύξησης κρουσμάτων του νέου κορονοϊού. Ήταν το δεύτερο από τα 14 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τις πύλες του μετά την έξαρση της πανδημίας της COVID-19, στις 18 Ιουνίου, μετά το άνοιγμα της Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου.

«Όπως απαιτήθηκε από την κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές υγείας στο πλαίσιο των προσπαθειών πρόληψης που καταβάλλονται σε ολόκληρο το Χονγκ Κονγκ, το πάρκο Disneyland θα κλείσει προσωρινά από τις 15 Ιουλίου» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Disney στο Variety.

Τα ξενοδοχεία του θέρετρου «θα παραμείνουν ανοιχτά με προσαρμοσμένα επίπεδα εξυπηρέτησης» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, λέγοντας ότι «έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα υγείας και ασφάλειας που αντικατοπτρίζουν τις οδηγίες των υγειονομικών και κυβερνητικών αρχών» όπως μέτρα κοινωνικής απόστασης και καλύτερος καθαρισμός.

Το κλείσιμο του θεματικού πάρκου στο Χονγκ Κονγκ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το άνοιγμα του Walt Disney World στη Φλόριντα. Ένα μεγάλο τμήμα του πάρκου που εδρεύει στο Ορλάντο άνοιξε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για τους επισκέπτες, παρά τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων στην πολιτεία των ΗΠΑ που ξεπερνά κατά πολύ τα νέα κρούσματα στο Χονγκ Κονγκ.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ