Ελένη Βιτάλη – «Και Μπήκαμε Στα Χρόνια» & «Το Απέναντι Μπαλκόνι»

Οι θρυλικοί της δίσκοι επανακυκλοφορούν

Η Panik Records συνεχίζει την επανακυκλοφορία των albums από την Sony Music που έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική μουσική, με δύο από τις θρυλικές δισκογραφικές δουλειές της Ελένης Βιτάλη, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλα τα κατασήματα πώλησης δίσκων.

Πρόκειται για τους δίσκους «Και Μπήκαμε Στα Χρόνια» και «Το Απέναντι Μπαλκόνι», που κυκλοφόρησαν το 1988 και το 1989 αντίστοιχα και παραμένουν αξεπέραστοι ακόμα και μετά από 30 χρόνια.

Στο «Και Μπήκαμε Στα Χρόνια», η καταξιωμένη καλλιτέχνις συναντά τον Σταμάτη Σπανουδάκη, σε 10 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα διαχρονικά «Πάμε Γι’ Άλλες Πολιτείες» και «Αυτά Παθαίνει Μάτια Μου». Πρόσφατα, μάλιστα, η Ελένη Βιτάλη χαρακτήρισε τον εν λόγω δίσκο ως τον καλύτερο της καριέρας της.

«Το Απέναντι Μπαλκόνι» θεωρείται επίσης ένα από τα «διαμάντια» της δισκογραφίας της Ελένης Βιτάλη, η οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια. Μεταξύ αυτών μερικά από τα πιο αγαπημένα του κοινού, όπως τα «Οι Μοναχικές Γιαγιάδες», «Εγώ Τραγούδαγα», «Η Κιβωτός», «Περπατούσα Αφηρημένη» και «Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί».

2020 PANIK RECORDS

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ