Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: Υπήρξαν δύσκολες στιγμές

Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη, Μάριος Παπαδάτος, ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Παπαδάτος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε τους λόγους αυτής της απόφασής του.

 «Στη ζωή μου με έμαθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος κ ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω κ σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλείσαμε στο enastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Κ έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου. Με πολύ λύπη κ βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του…Τον @georgesabanis Δέκα φανταστικά́ χρόνια. Απίστευτα live. Εκπληκτικές συναυλίες. Απίστευτες στιγμές. Τεράστια τραγούδια. Θέλω να γνωρίζετε όλες κ όλοι σας ούτι ο @marios_papadatos κ ο @georgesabanis δεν τσακωθήκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές…αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική κ η αγάπη. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Κ το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα κ μόνο λόγο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να «έρχεται» κ το πότε να «φεύγει».

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ τη ψυχή μου την Κυριά @eleana_vrachali . Τον Χρήστο Σούμκα. Την @cobaltmusicgr @efi1209. Ευάγγελος Σαμπάνης. Όπως κ όλους τους επιχειρηματίες κ φίλους που συνεργαστήκαμε σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Επίσης την τρομερή ομάδα μας: @lambros_lazaris @ganiosdimitris @t____sab @giorgos_rodo @dimitrismetaxas @konstantinos_mak @lamprosleo @artemis.dh @kkon__ @elena_galk @nmarilena @yfakaterina Κ βέβαια όλους τους σπουδαίους μουσικούς της ορχήστρας μας κ τον υπέροχο μαέστρο μας Κώστα Παλάκα. Επίσης τον Φωτιστή́ Βασίλη Πουφτή και τον ηχολήπτη Φώτη Δεμερτζή .

Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα μου λείψετε. Θέλω όμως όλοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση μου. ΥΓ Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μη με πάρει κανείς τηλ για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ότι είχα να πώ…το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μάριος Παπαδάτος.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Μάριος Παπαδάτος συνεργαζόντουσαν για πολλά χρόνια.

https://www.fthis.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ