SL by Leonidas Giannopoulos| Νέα καλοκαιρινή κολεξιόν με αέρα άλλης εποχής

Είναι ένα ζευγάρι που έχει αναγάγει την σχεδίαση και δημιουργία ρούχων σε τέχνη. Πρόκειται για ρούχα που αναδεικνύουν την γυναικεία γοητεία, κολακεύουν κάθε γυναίκα και πραγματικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ρούχα επώνυμων σχεδιαστών του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Γιαννόπουλο και την Σιλένα Πολιτάκη, τους δημιουργούς που βρίσκονται πίσω από το brand SL by Leonidas Giannopoulos  , οι οποίοι έχοντας ως βάση τους τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, σχεδιάζουν υπέροχες δημιουργίες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ, πάντα σύμφωνα με το γούστο και την προτίμηση της εκάστοτε ενδιαφερόμενης. 

Πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα τους συλλογή για το καλοκαίρι 2020, αποτελούμενη κατά κύριο λόγο  από κομμάτια pret a porter, αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες δημιουργίες. Πηγή έμπνευσης , όπως φαίνεται και από τα ρούχα, αποτέλεσαν οι περασμένες δεκαετίες, των οποίων τα στοιχεία αποπνέουν θηλυκότητα και κάτι το αριστοκρατικό.

Φορέματα αέρινα μεν, που αναδεικνύουν όμως τις γραμμές του γυναικείου σώματος και σαγηνεύουν. Μοτίβα που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε  vintage, τα οποία κρύβουν μια αθωότητα, αλλά και μια θηλυκότητα. Χρώματα άκρως καλοκαιρινά με πρωταγωνιστή το λευκό, το κίτρινο, το μπλέ, αλλά και σχέδια με γεωμετρικά σχήματα και λουλούδια, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της καλοκαιρινής κολεξιόν του SL by Leonidas Giannopoulos .    

Βρισκόμενοι στον χώρο από το 2016 και έχοντας πρόσφατα ανοίξει το δικό τους κατάστημα στην οδό Αναγνωσταρά ο Λεωνίδας Γιαννόπουλος και η Σιλένα Πολιτάκη έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα , να δημιουργήσουν την δική τους ταυτότητα και να γοητεύουν το κοινό. Όλα τους τα ρούχα είναι μοναδικά κομμάτια, 100% χειροποίητα , φτιαγμένα με αγάπη και έμπνευση, κυριολεκτικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάθε ενδιαφερόμενης. Στο κατάστημα τους θα βρείτε κομψά ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και υπέροχα νυφικά και  βραδινές δημιουργίες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. 

Έχουν δείξει  την  δουλειά τους σε δύο λαμπερές επιδείξεις στην Καλαμάτα, αποκορύφωμα όμως της αναγνώρισης των ρούχων τους ήταν η συμμετοχή τους στην Αθηναϊκή Εβδομάδα Μόδας, με την συλλογή “Aurora”, μια συλλογή υψηλής ραπτικής με κομμάτια από πολυτελή και εκλεπτυσμένα υφάσματα και χειροποίητα κεντήματα, για την οποία καταχειροκροτήθηκαν και απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια.

 Από την συλλογή "Aurora"

Σε κάθε νέα τους συλλογή επιδιώκουν τα κομμάτια να είναι ανατρεπτικά και να δηλώνουν την ταυτότητα τους. Δημιουργούν σύνολα υψηλής ραπτικής και νυφικά φορέματα προσπαθώντας πάντα να έχουν ιδιαίτερα στοιχεία που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Με αυτές τις δημιουργίες καταφέρνουν να εγείρουν τη φαντασία και την προσοχή του κοινού, το οποίο οι ίδιοι θα το χαρακτήριζαν «ευχάριστα ξαφνιασμένο».

Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 27210 24121

Βρείτε την επωνυμία SL by Leonidas Giannopoulos και στο Facebook  αλλά και το Instagram

Μοναδικά ρούχα, γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ