Σχολή Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης και Χειριστών ταχυπλόων “AQUARESQUE” στην Καλαμάτα

Η θάλασσα σε ταξιδεύει. Σε μαγεύει. Αλλά θέλει σεβασμό και να ξέρεις πώς να “πηγαίνεις… με τα νερά της!” Αυτό είναι το moto της Αquarescue, της Σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης και χειριστών ταχυπλόων, όπου παρέχεται αφενός ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σε μοντέρνες εγκαταστάσεις από έμπειρους εκπαιδευτές και αφετέρου υπηρεσίες ναυαγοσωστικής σε οργανωμένες παραλίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας σε παραλίες και πισίνες. Έκτοτε και λίγα χρόνια μετά η ναυαγοσωστική σχολή και η σχολή εκπαίδευσης χειριστών ταχύπλοων σκαφών AQUARESCUE beach lifesaving services, έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές της Ελλάδας με 3 υποκαταστήματα σε Πάτρα – Καλαμάτα – Αγρίνιο. 

Οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές της σχολής με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις στον χώρο, παρέχουν εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών, προσδίδουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στο νερό και στο σκάφος, εγγυώνται επιτυχία στις εξετάσεις και δημιουργούν ανθρώπους που μπορούν να πρεσβεύουν τον σκοπό της σχολής που δεν είναι άλλος από το

ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα ολοκαίνουργια σκάφη και ο εξοπλισμός εκτοξεύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης για τα δεδομένα της εποχής μας. Τέλος το μεγάλο εύρος εργασιών της σχολής εγγυάται εποχιακή εργασία για όλους τους εκπαιδευόμενους για τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο σε παράλιες και πισίνες της χώρας μας, με υψηλές απολαβές.

Σχολή Καλαμάτας 

Μετά το πετυχημένο έργο της σχολής στον νόμο Αχαΐας και την σπουδαία συνεργασία που δημιούργησε η σχολή με τον Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμο Μεσσήνης, η Σχολή κέρδισε την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών Αρχών. Πλέον με περηφάνια παρουσιάζουν το νέο εκπαιδευτικό κέντρο ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης και ταχυπλοίας στην πόλη της Καλαμάτας.

Το κέντρο της Καλαμάτας αποτελεί μια σύγχρονη εγκατάσταση και είναι εξοπλισμένο με καινούργια σκάφη και κινητήρες. Έχοντας στο τιμόνι της εκπαίδευσης τον έμπειρο καθηγητή κολύμβησης και πανελλήνιο πρωταθλητή Παναγιώτη Λαγοπάτη, και τον πολύπειρο διασώστη και εκπαιδευτή, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργο Μιχαλιό, η Σχολή της Καλαμάτας δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει απόλυτα καταρτισμένους ναυαγοσώστες με άμεση επαγγελματική απορρόφηση στον νόμο Μεσσηνίας.

Στοιχειά Επικοινωνίας Σχολής Καλαμάτας 

-Ναυαρίνου 23, λιμάνι Καλαμάτας

-Τηλέφωνο 6934049890

-Μάθετε περισσότερα και στο www.aquarescue.gr

Εικόνες από τις παραλίες της Καλαμάτας όπου η σχολή έχει συνεργασία. Η aquaresque  βρίσκεται και εκεί για να προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της.

Δείτε εδώ το video.

 

 

 

 

Σχολή ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης και χειριστών ταχυπλόων
Aquarescue!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ