“Δεν αντέχω” | Άκουσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Έμφασις 91.8 fm το νέο τραγούδι των ENORASIS

Ένα από τα αγαπημένα και ανερχόμενα γκρούπ της ελληνικής μουσικής σκηνής που τράβηξε τα βλέμματα, εντυπωσίασε με την επανεκτέλεση του τραγουδιού του Χρήστου Δάντη  «Δακτυλικά αποτυπώματα» και ξεσήκωνε τον κόσμο με κάθε live του εμφάνιση, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι. 

Ο λόγος για τους ENORASIS, οι οποίοι κυκλοφορούν το πρώτο τους single από την Digital Ray Records με τίτλο “Δεν αντέχω” στο οποίο υπογράφουν τον στίχο και τη μουσική μπαίνοντας έτσι και επίσημα στον χώρο της δισκογραφίας. 

Το «Δεν αντέχω»  είναι ένα δυναμικό pop τραγούδι, που θα μας ταξιδέψει, θα μας διασκεδάσει και θα μας κάνει να ταυτιστούμε με τους στίχους του, καθώς μιλάει για έναν έρωτα που δεν εξελίσσεται και πολύ καλά. 

Να προσθέσουμε οτι στην παραγωγή του κομματιού βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας , που είναι και ο manager του γκρουπ, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλίπ του τραγουδιού, που είναι έτοιμο με πολύ καλοκαιρινό αέρα, με τους ENORASIS άκρως δυναμικούς όπως πάντα και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κρικοριάν από την “Φωλιά των Κου-Κου” .

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ TEASER ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ  

Συντονίσου από την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ  στον Έμφασις 91.8   για να ακούσεις σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ το “Δεν αντέχω” από τους ΕNORASIS.   

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ