Νέος καλοκαιρινός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group & το κατάστημα “Αnna- Maria” στην Καλαμάτα

Νέος μεγάλος καλοκαιρινός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Enter Media Group και το κατάστημα “Anna-Maria”  της Άννας- Μαρίας Νταβουτιάν Κατσίρη στην Καλαμάτα, Γεωργούλη 15.

Δήλωσε συμμετοχή και ΚΕΡΔΙΣΕ μια υπέροχη χειροποίητη τσάντα, δημιουργία της AnnaMaria Elizabeth Davoutian Katsiri, την οποία μπορείς να κρατήσεις και σαν θήκη για το tablet σου, ή ακόμα και σαν σούπερ εντυπωσιακό νεσεσέρ.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε:

τηλεφωνικά ,καλώντας στο 27210-91704 και αφήνοντας τα στοιχεία σου , είτε

Διαδικτυακά ακολουθώντας τα εξής βήματα:

α)Μπες στις επίσημες σελίδες των μέσων του Enter Media Group (Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.gr) στο Facebook, βρες την ανάρτηση του διαγωνισμού και κάνε #LIKE και μετά #SHARE (κοινοποίηση) της ανάρτησης στο προφίλ σου.

β) Άφησε το #σχόλιο σου κατω από την ανάρτηση κάνοντας tag 3 φίλες ή φίλους σου.

γ) Kάνε #LIKE στη σελίδα του Έμφασις 91.8 ή του Life fm 88, ή του EnterMessinia.gr (ανάλογα που έχεις μπει) και στην σελίδα Anna-Maria

Ο Διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί live στην εκπομπή της Άστρης Μαυρέα και του Παναγιώτη Δραγκιώτη στον Έμφασις 91,8!

Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

Εδώ και πολλά χρόνια το κατάστημα της Άννας-Μαρίας Νταβουτιάν Κατσίρη δημιουργεί μοναδικές χειροποίητες ενδυμασίες για όλα τα είδη χορού, παραδοσιακές φορεσιές, αλλά και αποκριάτικα κοστούμια κάθε ηλικίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ταλαντούχα Αννα-Μαρία έχει επεκτείνει την δραστηριότητα της και στην κατασκευή χειροποίητων τσαντών όλων των μεγεθών , που εντυπωσιάζουν.

Αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα της, που βρίσκεται στην οδό Γεωργούλη 15 στην Καλαμάτα, και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και θα είστε σίγουροι οτι θα τραβήξετε τα βλέμματα, καθώς τα δημιουργήματα της είναι μοναδικά κομμάτια.

Κατάστημα “Anna-Maria” στην Καλαμάτα, Γεωργούλη 15 δια χειρός Άννας Μαρίας Νταβουτιάν Κατσίρη 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2721 028713

Βρείτε το και στο Facebook 

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του καταστήματος www.annamariaeshop.com  για να κάνετε τις παραγγελίες σας.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ