Masterchef 4: Η εξάδα που πάει τελικό. Όσα έγιναν χθες στο ριάλιτι μαγειρικής

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Masterchef 4 μετά τις τελευταίες δύο αποχωρήσεις. Μάρλεν Γρυντάκη και Διονύσης Πρώιος είδαν την πόρτα της εξόδου στο χθεσινό επεισόδιο (09.05), με τον Σταυρή να παίρνει τελικά το έκτο εισιτήριο για τον τελικό.

Στην τελικά εξάδα είναι οι: Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη, Τζον Λέβι Ριάνο και Γιώργος Λασκαρίδης.

Οι κριτές ενημέρωσαν τους παίκτες πώς θα υπάρξουν δύο αντιγραφές πιάτου. Στην πρώτη θα μαγείρευαν και οι τρεις -Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής- οι κριτές θα δοκίμαζαν και αυτός με τη χειρότερη επίδοση θα αποχωρούσε αυτομάτως από τον διαγωνισμό.

Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να φτιάξουν μαύρο χοίρο με κρούστα φρέσκου κρεμμυδιού, τερίνα πατάτας και σάλτσα αντζούγιας.

Οι βαθμολογίες στην πρώτη δοκιμασία

Μάρλεν Γρυντάκη: (6+6) – 12/20

Διονύσης Πρόιος: (8+8) – 16/20

Σταύρος Γεωργίου: (7+7) – 14/20

Η Μάρλεν Γρυντάκη είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef.

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του Masterchef, ο Σταύρος και ο Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν ακόμα ένα δύσκολο πιάτο. Χτένια καπνιστά, χαβιάρι, πουρές μήλου με κουρκουμά, πουρές από κολούμπρα, λάδι από τσορίθο κι ένα σορμπέ από αγγούρι με δυόσμο.
Οι βαθμολογίες στη δεύτερη δοκιμασία

Διονύσης Πρόιος: (6+6) – 12/20

Σταύρος Γεωργίου: (8+9) – 17/20

Ο Διονύσης Πρόιος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε με τη σειρά του από το MasterChef.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ