KOA beach pool bar | Ένας επίγειος παράδεισος στο Μάτι Γαργαλιάνων

Στην παραλία της Χρυσής Ακτής στο Μάτι Γαργαλιάνων, έχει δημιουργηθεί ένας επίγειος παράδεισος, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μέρη τροπικά. Μιλάμε φυσικά για το KOA beach pool bar, το οποίο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, σε μια από τις πιο ειδυλλιακές παραλίες της Μεσσηνίας.

Πρόκειται για μια μοντέρνα και σύγχρονη όαση δροσιάς , η οποία συνδυάζει την απόλαυση πλάι στην πισίνα και την χαλάρωση στις ξαπλώστρες κάνοντας βόλτα στην μεγάλη παραλία με άμμο, πλάι στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας.

Στο KOA beach bar μπορείς να απολαύσεις τον παγωμένο σου καφέ, ένα φρέσκο χυμό,αναψυκτικά , γευστικά και πιάτα, σνακ, και σάντουιτς με βάση υλικά πρώτης ποιότητας, απολαυστικά παγωτά , αλλά και εξωτικά κοκτέιλ από τους έμπειρους barmen του. Και όλα αυτά ακούγοντας τις μουσικές επιλογές πασίγνωστων DJ και χορεύοντας στα ολοήμερα πάρτι που γίνονται πλάι στην πισίνα και ανεβάζουν την διασκέδαση και την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη. Το KOA beach bar είναι μια όαση κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού από το πρωί έως και το βράδυ. 

Το ΚΟΑ είναι το ιδανικό μέρος και για τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας , γάμους βαπτίσεις, αλλά και κάθε είδους συγκέντρωση και συνεστίαση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας.  

Καλοκαιρινή διάθεση σε ένα τροπικό σκηνικό, συντροφιά με πολλή μουσική, ποτό, γευστικά πιάτα, χορό και διασκέδαση. Όλα αυτα είναι το KOA beach pool bar . Επισκεφτείτε το και απολαύστε τις διακοπές σας όπως σας αξίζει….

 KOA BEACH – POOL BAR 

Χρυσή Ακτή – Μάτι – Τριφυλίας , Γαργαλιάνοι – Μεσσηνίας 
Τηλ: 697 922 0433
Βρείτε το ΚΟΑ και στο facebook 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ