Καλλιτεχνικός διαγωνισμός από το ΚΕΠΕΠΨΥ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Η 26η Ιουνίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Με αφορμή αυτή την ημέρα και έχοντας ως μήνυμα αισιοδοξίας το «Αγαπάμε τη ζωή» το ΚΕΠΕΠΨΥ  διοργανώνει καλλιτεχνικό διαγωνισμό και καλεί όλους εμάς να δώσουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας εναντίον των Ναρκωτικών μέσα από ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα. 

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: “Σας προσκαλούμε να δημιουργήσουμε, αξιοποιώντας την τέχνη π.χ. τη ζωγραφική, την ποίηση, το τραγούδι, τη φωτογραφία. Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα! Εμείς θα συλλέξουμε τις δημιουργίες που θα μας αποστείλετε και θα τις παρουσιάσουμε μέσα από ένα βίντεο, το οποίο θα δημοσιευθεί.

Οι οδηγίες έχουν ως εξής:

-επιλέξτε μηνύματα αισιοδοξίας (αποφύγετε να αναφέρετε ναρκωτικές ουσίες και τις συνέπειές τους κλπ.).

-Οταν ολοκληρώσετε το έργο σας στείλετε το είτε στο e-mail του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. prolipsimes@gmail.com, είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση – Χρυσοστόμου Σμύρνης 56, Καλαμάτα.

-Κατά την παράδοση του δημιουργήματος πρέπει να γίνει σαφές μας εάν επιθυμεί ο διαγωνιζόμενος να δημοσιευτεί το όνομα και γενικότερα τα στοιχεία του”.

Η προθεσμία είναι ως την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 στις 3 μ.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ