Έτοιμη και για το φετινό καλοκαίρι η κατασκήνωση “Κ.Π. Νέα Χρυσή Άμμος”

Η Κατασκήνωση “Κ.Π. ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ” ξεπερνώντας όλα τα ζητήματα της πανδημίας θα λειτουργήσει και φέτος  κανονικά και περιμένει τους μικρούς μας φίλους για ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο πλούσιες δραστηριότητες.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στην Ανάληψη Μεσσηνίας , Τοπική Κοινότητα Αναλήψεως , το οποίο ανήκει στον Δήμο Μεσσήνης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Έχει  υψόμετρο  22 μέτρα από την επιφάνεια της  θάλασσας και βρίσκεται σε ένα μαγευτικό  καταπράσινο χώρο.

Λειτουργεί με πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης δουλεύουν σε συνεργασία με  καταρτισμένο προσωπικό,  με αίσθημα ευθύνης, με υποχρέωση και σεβασμό σε κάθε γονιό που εμπιστεύεται το παιδί του σε αυτούς με ακούραστη φροντίδα, ξεχωριστή στοργή και αγάπη στο κάθε παιδί.

Στόχοι του κατασκηνωτικού προγράμματος είναι η ασφάλεια των παιδιών, η  διασκέδαση, η χαλάρωση, η ψυχαγωγία, η δημιουργία νέων εμπειριών και νέες φιλίες που θα πραγματοποιήσει το κάθε παιδί από την διαμονή του στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Η πραγματοποίηση των στόχων αυτών θα ακολουθούν τα παιδιά στην πορεία της ζωής τους.

Δραστηριότητες

Στην κατασκήνωση Νέα Χρυσή Άμμος το παιδί μπορεί να επιλέξει από ένα πλήθος δραστηριοτήτων αυτές που ταιριάζουν στον δικό του χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασία. Ειδικότερα στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μπορείτε να βρείτε:

-Αεροβική γυμναστική ,

-Τοξοβολία,

-Μπάσκετ,

-Σκάκι,

-Αναρρίχηση,

-Ποδόσφαιρο,

-Ιππασία,

-Ping Pong,

-Παιδική Χαρά,

-Πισίνα,

-Ποδοσφαιράκι,

-Βόλεϊ,

-Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες. 

Στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής η κατασκήνωση διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο με γιατρό και νοσοκόμα. Τα μαγειρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν θαλάμους ψύξης και αυστηρή επιλογή πρώτων υλών για την παρασκευή φαγητών και καθαρισμό των σκευών.  Επίσης διαθέτει ασφαλή περίφραξη και 24ωρη φύλαξη του χώρου, πλήρη εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης και πυρασφάλειας, παρέχεται συνεχής καθαριότητα και υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων όλο το 24ωρο και αυστηρός έλεγχος εισόδου – εξόδου από και προς τον χώρο της κατασκήνωσης.

Επικοινωνία 

Για περισσότερες πληροφορίες για κάθε δραστηριότητα, καθώς και για την λειτουργία και τους τρόπους επικοινωνίας με την κατασκήνωση μπορείτε να:

-επισκεφθείτε στην σελίδα της κατασκήνωσης Κ.Π Νέα Χρυσή Άμμος www.kpneaxryshammos.gr

-να καλέσετε στα Τηλέφωνα 27220 22363  και  6983952838 

-να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο neaxryshammos@yahoo.gr

-να επισκεφθείτε την σελίδα της κατασκήνωσης στο Facebook  

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2020

Στην κατασκήνωση θα λειτουργήσουν φέτος οι εξής κατασκηνωτικές περίοδοι:

Α’ περίοδος : 1/7 – 15/7/2020
Β’ περίοδος : 16/7 – 30/7/2020
Γ’ περίοδος : 1/8 – 15/8/2020
Δ’ περίοδος : 16/8 – 30/8/2020

Οι αιτήσεις εγγραφής στις κατασκηνωτικές περιόδους γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) κατόπιν πιστοποιημένης πρόσβασης με τους κωδικούς του TAXIS του ασφαλισμένου γονέα.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2020. Για αιτήσεις πατήστε εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΟΥΣ

Οι εγγραφές κατασκηνωτών θα πραγματοποιηθούν φέτος κατόπιν ραντεβού. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να ενημερωθούν εκ των προτέρων σχετικά με τον κανονισμό και τη πολιτική λειτουργίας της κατασκήνωσης.  Για τη διαδικασία της εγγραφής, απαιτείται οι γονείς/κηδεμόνες να προσκομίσουν πλήρως συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα τα παρακάτω έγγραφα:

  1. Δελτίο Εγγραφής (Επισύναψη εγγράφου «Δελτίο Εγγραφής»)
    2. Πιστοποιητικό Υγείας – υπογεγραμμένο από το θεράποντα ιατρό του παιδιού
    3. Ιατρικό Δελτίο – υπογεγραμμένο από το γονέα/κηδεμόνα (Επισύναψη εγγράφου «Ιατρικό Δελτίο»)

Οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να προσκομίσουν ορισμένα επιπλέον έγγραφα ανάλογα με το συμβεβλημένο φορέα που ανήκουν.

Ειδικότερα για τον ΟΑΕΔ, απαιτούνται τα παρακάτω έγγραφα:

  1. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας γονέα/κηδεμόνα που έχει υποβάλει την αίτηση
    2. Φωτοτυπία ΑΦΜ γονέα/κηδεμόνα που έχει υποβάλει την αίτηση
    3. Φωτοτυπία ΑΜΚΑ γονέα/κηδεμόνα που έχει υποβάλει την αίτηση
    4. Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Ασφάλειας γονέα/κηδεμόνα που έχει υποβάλει την αίτηση
    5. Φωτοτυπία ΑΜΚΑ παιδιού
    6. Φωτοτυπία Βιβλιαρίου Ασφάλειας παιδιού
    7. Επιταγή ΟΑΕΔ
    8. Συμφωνητικό ΟΑΕΔ σε τρία (3) φωτοτυπημένα αντίγραφα

*ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να προσέλθουν εγκαίρως την ημέρα των εγγραφών και να είναι συνεπείς στη τήρηση του προσυμφωνημένου ραντεβού, έχοντας πλήρως συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΑΕΔ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2020
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2020
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 2020

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ