All day exclusive bar EGO στην παραλία της Καλαμάτας |Το νέο hot summer place της πόλης

Ένα νέο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του στην παραλία της Καλαμάτας και αναμένεται να είναι το νέο Hot summer place της πόλης. Μιλάμε για το EGO, Το πρώτο all day bar restaurant café.

Πρόκειται για έναν μοντέρνο και άκρως καλοκαιρινό πολυχώρο που θα αλλάξει την παραλία της Καλαμάτας και την καθημερινότητα μας, αφού είναι έτοιμο να μας εξυπηρετήσει από το πρωί έως και το βράδυ με τις μοναδικές παροχές του.

Στο EGO μπορείς να πιεις τον καφέ σου σε μια έκταση 1500 τετραγωνικών μέτρων, κάτω από τη σκιά εντυπωσιακών δέντρων, με θέα τα κρυσταλλένια νερά του Μεσσηνιακού Κόλπου και με easy listening μουσικές που σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν.

Στο εστιατόριο του EGO μπορείς να απολαύσεις γευστικά και απολαυστικά πιάτα, gourmet γεύσεις με αναφορές στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας, αλλά και με επιρροές από διεθνείς γεύσεις. Ο executive Sef Πάρις Κωστόπουλος  ετοιμάζει για όλους εμάς ευφάνταστα πιάτα με άρωμα Ελλάδας και ποιοτικά υλικά από τον τόπο της Μεσσηνίας, δεμένα αρμονικά με στοιχεία από τη διεθνή γαστρονομική σκηνή!

Και εννοείται στο all-day bar του EGO, το πιο trendy περιβάλλον που είδες ποτέ, σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ που σίγουρα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει! Μια λίστα από απίθανες συνταγές cocktails που ξυπνούν τις αισθήσεις. Αρώματα, γεύσεις και χρώματα που δίνουν νόημα σε κάθε μέρα και νύχτα μας. Παραδοσιακά αποστάγματα και αρώματα από ελληνικά βότανα μετατρέπουν κάθε γουλιά σε μαγεία, πάντα με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο. Και όλα αυτά ακούγοντας ένα μοναδικό dj set και μουσικές που θα ζωντανέψουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες.

Από το πρωί μέχρι το ξημέρωμα, οι μέρες και οι νύχτες μας θα είναι γεμάτες EGO! Καφές, ένα δροσερό απεριτίφ, gourmet γεύσεις, ή ποτό,  συνδυασμένα με μια απολαυστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου. Ένας παράδεισος δροσιάς, γεύσεων και design αισθητικής σε περιμένει! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

All day exclusive bar EGO στην παραλία Καλαμάτας, Ναυαρίνου  241

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721 081740

Βρες το EGO και στο Facebook  

 

Τα πιο funky Disco, soul jazz vibes του καλοκαιριού παίζουν στο EGO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ