Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας

Περιπέτεια με την υγεία του έχει τις τελευταίες ημέρες ο Τζώνυ Βαβούρας. Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε. Ο ίδιος έκανε εισαγωγή στα επείγοντα και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική. Ο τραγουδιστής με το χιούμορ που τον διακρίνει ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του, αναρτώντας φωτογραφίες μέσα από την κλινική που νοσηλεύεται.

«Καλησπέρα από την Ευρωκλινικη….. Είχα χρόνια να περάσω, άλλα με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα κάλο ξεσκόνισμα….. Μην βιάζεστε,λέω να μην την κάνω ακόμα !!!!!! Χαρ χαρ χαρ !!!!», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Στην δεύτερη ανάρτηση του ο Τζώνυ Βαβούρας πόζαρε χαμογελαστός λέγοντας πως όλα πήγαν καλά και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

«Την σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά!!!!

Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική, μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία)….

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας…. You made my day….

Αύριο βγαίνω και ξεκινάει μια καινούργια μέρα!!!!!

Με αγάπη

Vavourobocop !!!!», ανέφερε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ