Πέρασα δύσκολα ως γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε την Έλενα Γαλύφα, η οποία μίλησε και για την περίοδο που ήταν γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν ήμουν η γραμματέας του, ήμουν μία από τις πέντε που είχε. Πέρασα δύσκολα, δεν πέρασα εύκολα. Όταν μπήκα ήμουν η πιο νέα, υπήρχε ιεραρχία την οποία σεβόμουν.

Όταν έπιασα δουλειά την πρώτη μέρα στο γραφείο και περίμενα πως και πως να έρθει ο Υπουργός. Και όταν ήρθε τον χαιρέτησα πολύ εγκάρδια και μετά με έπιασε όλο το γραφείο και μου έλεγαν “που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Τι κάνεις; Ποιον νομίζεις ότι υποδέχεσαι;”.

Έλαβα ένα bullying και συνέχιζα να το έχω γιατί δεν ήμουν στα πλαίσια τα οποία ήθελαν. Από τότε που συνέβη αυτό κόλλησα πάρα πολύ άσχημα και μετά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα στο μυαλό μου μια αυστηρή, πατρική, πατροπαράδοτη φιγούρα, δεν μπορώ να στο εξηγήσω.

Ήμουν εφτά χρόνια εκεί και μετά που έπεσε η κυβέρνηση πήγαμε στις θέσεις που είχαμε. Εγώ ήμουν στο Υπουργείο Υγείας και μεταφέρθηκα στον ΟΚΑΝΑ. Ήταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου», είπε η Έλενα Γαλύφα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ