Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας!

Το πρώτο τους παιδί θα φέρουν στον κόσμο ο Μύρωνας Στρατής και η Κατερίνα Ζαρπάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην Realnews, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν ένα αγοράκι σε μερικές εβδομάδες.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και, αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση «επώνυμη» πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί, γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου σε ταινία», είχε δηλώσει ο Μύρωνας Στρατής αναφερόμενος έμμεσα στη σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη.

Πριν μερικές ημέρες, οι καλές φίλες της Κατερίνας Ζαρπάδα διοργάνωσαν με πολλή χαρά ένα baby shower για τη μέλλουσα μανούλα, η οποία με μεγάλο ενθουσιασμό απόλαυσε την έκπληξη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ