Ξεσπά η μητέρα της Ιωάννας: Τι κακό σου έχει κάνει το παιδί μου για να το καταστρέψεις για πάντα

Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μητέρας της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μαυροντυμένη γυναίκα, στην Καλλιθέα. Μιλώντας στο Star, η μητέρα της κοπέλας, που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αναφέρει: “ποιο κακό έκανε το παιδί μου σε αυτή τη γυναίκα για να της καταστρέψει τη ζωή και να της σημαδέψει το σώμα και την ψυχή για πάντα”.

Η αγωνία της τόσο για την υγεία της κόρης της όσο και για τον εντοπισμό της δράστιδας είναι μεγάλη. Όταν κάποια στιγμή τη βρουν, εξέφρασε την επιθυμία ότι θέλει να την κοιτάξει στα μάτια και να ρωτήσει “τι κακό σου έχει κάνει το παιδί μου για να το καταστρέψεις για πάντα”.

Στο πεδίο των ερευνών, οι αστυνομικές αρχές εστιάζουν στα αποτελέσματα από τη σάρωση των τηλεφώνων από την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, την ημέρα της επίθεσης. Οι έρευνες έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Επίσης, οι αρχές έχουν καταλήξει στη διαδρομή που ακολούθησε η δράστιδα, πώς μπήκε δηλαδή στην πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία όπου εργάζεται η Ιωάννα και πώς διέφυγε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσο περνούν οι ημέρες, η 34χρονη συνειδητοποιεί την επίθεση που έχει δεχτεί και προς το παρόν οι αστυνομικοί δε θα της δείξουν κάποιο βίντεο ή φωτογραφίες. Ήδη η ίδια έχει δώσει μια περιγραφή και τώρα γίνονται οι συγκρίσεις με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί. “Κλειδί” για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι το κίνητρο της επίθεσης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ