Εξαφάνιση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις για τον Γερμανό παιδόφιλο

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και πιθανόν και τον θάνατο της Μαντλίν ΜακΚαν, ο 43χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει τεθεί στο στόχαστρο και για τον βιασμό και τον φόνο ενός 13χρονου αγοριού στη Φρανκφούρτη, του οποίου το πτώμα βρέθηκε ακρωτηριασμένο.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει κατονομαστεί από τη Frankfurter Neuer Presse ως πιθανός ύποπτος στον φόνο του Τρίσταν Μπρούμπαχ τον Μάρτιο του 1998. Το πτώμα του αγοριού βρέθηκε σε μια υπόγεια διάβαση στο Λιντερμπαχ, κοντά στον σταθμό τρένου Φρανκφούρτη-Χοστ, στη Φρανκφούρτη. Τον είχαν χτυπήσει ώστε να τον αναισθητοποιήσουν, τον στραγγάλισαν, τον βίασαν και τον βασάνισαν, σύμφωνα με τις αναφορές. Η αιτία του θανάτου του ήταν ένα βαθύ κόψιμο στον λαιμό του ενώ το κορμί του είχε ακρωτηριαστεί με μέρη του σώματός του να έχουν αφαιρεθεί. Τα κομμένα μέρη δεν εντοπίστηκαν ποτέ.

Τρις έφηβοι φέρεται να είδαν τον δολοφόνο από απόσταση και η περιγραφή που έδωσαν στην αστυνομία ήταν παρόμοια, σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτήν του Μπρίκνερ.

Γύρω στις 3.20 το μεσημέρι, τρεις έφηβοι είχαν δει ζωντανό τον Μπρούμπαχ στηΦρανκφούρτη και δέκα λεπτά μετά είδαν έναν άνδρα σε τούνελ να βάζει κάτι σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα και να το τακτοποιεί. Οι εισαγγελείς θεωρούν ότι τα αγόρια είδαν τον φόνο του εφήβου από απόσταση αλλά εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποίησαν τι είχαν δει. Από τις περιγραφές των μαρτύρων δημιουργήθηκε ένα σκίτσο του υπόπτου που εκείνη την εποχή διανεμήθηκε.Έναν χρόνο μετά, τον Μάρτιο του 199 βρέθηκε το σακίδιο του αγοριού σε δάσος στη Νιντερνχάουζεν, 25 χιλιόμετα από το σημείο του φονικού. Στο σακίδιο βρέθηκε στα τσεχικά ένας γλωσσικός άτλαντας της Γερμανίας.

Ο Μπούρμπαχ δεν μιλούσε τσεχικά οπότε θεωρείται ότι ο χάρτης ανήκε σε κάποιον άλλο και όχι στο αγόρι, με αποτέλεσμα οι γερμανικές Αρχές να επεκτείνουν τις έρευνες στην Τσεχία και τη Σλοβακία αν και δεν προέκυψαν συγκεκριμένα στοιχεία. Ο επικεφαλής τη ςεισαγγελίας Νόα Κρούγκερ είπε στη γερμανική εφημερίδα Bild: “Ερευνούμε αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις. Από μόνη της, πάντως, αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά ρουτίνα. Η ακολουθία των γεγονότων και το σκίτσο από την υπόθεση του Τριστάνου θα μπορούσε να είναι παρόμοια”. Υπάρχουν παραλληλισμοί ανάμεσα στις δύο υποθέσεις με τον Μπούρμπαχ όπως και με τη Μαντλίν να έχουν μείνει μόνοι για λίγα λεπτά προτού εξαφανιστούν. Ο ύποπτος δεν βρέθηκε ποτέ.

Πηγή: Daily Mail

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ