Δάκρυσε η Ιωάννα μόλις της έδειξαν την 35χρονη που της επιτέθηκε – Τη γνωρίζω

Την γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της

Αυτή φέρεται να ήταν η απάντηση της Ιωάννας, όταν χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε να με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 η 34χρονη γυναίκα δάκρυσε στο άκουσμα του ονοματεπώνυμου της 35χρονης.

Νωρίτερα, η Ιωάννα είχε αναφέρει στην κατάθεση της πως η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν περίπου 1.65 με 1,70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό. “Εάν την δω, από κοντά, νομίζω ότι μπορώ να αναγνωρίσω το βλέμμα της”, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA για την αντίδραση της Ιωάννας στις νέες ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσής της.

“Υπάρχει μία πικρή ανακούφιση. Ανακούφιση για τη σύλληψη του ατόμου που ευθύνεται, αλλά πικρία γιατί δεν της άξιζε όλο αυτό. Εξεπλάγην, γιατί δεν ήταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Δεν μπορεί να το διαννοηθεί ότι υφίσταται όλο αυτό, χωρίς λόγο. Δεν υπήρχαν σχέσεις, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε βόλτα, στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών είχαν συναντηθεί. Δεν είχαν καμία ιδιαίτερη σχέση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Η κατάθεση της Ιωάννας

“Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό”, λέει στην κατάθεση της η 34χρονη Ιωάννα σύμφωνα με τη δικογραφία.

“Αυτή, μετά έφυγε τρέχοντας από την γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση, εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπό μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο”, περιέγραψε η 34χρονη τις μοιραίες στιγμές που έζησε.

Τι λέει η Ιωάννα για τη γνωριμία της με την 35χρονη

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στο Star, οι δύο γυναίκες ήταν απλές γνωστές, που κατάγονταν από τον ίδιο νομό και είχαν συναντηθεί ελάχιστες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε και η Ιωάννα δεν την είχε επισημάνει ποτέ στον κύκλο των υπόπτων, καθώς είχαν μηδαμινές επαφές και φυσικά τίποτα δεν είχε δείξει ότι υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό της από την 35χρονη.

Η ίδια η Ιωάννα είπε στον δικηγόρο της, πως ουδέποτε την είχε απειλήσει η 35χρονη ή είχε αισθανθεί κάποιο αρνητικό συναίσθημα προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, κάποια στιγμή η Ιωάννα δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της κατηγορούμενης, το οποίο αποδέχθηκε. Μετά από αυτό δέχθηκε ένα μήνυμα από την φερόμενη ως δράστις στο Facebook, στο οποίο τη ρωτούσε αν γνώριζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Ιωάννα της απάντησε πως δεν τον γνωρίζει και πως απλά της έστειλε ένα αίτημα φιλίας και τίποτα παραπάνω.

Μετά από περίπου έξι μήνες, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε ξανά στην Ιωάννα αίτημα φιλίας. Εκείνη επειδή δεν τον θυμόταν, το αποδέχθηκε ξανά, αφού τον είχε διαγράψει και δέχθηκε και πάλι ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη που τη ρωτούσε πάλι το ίδιο πράγμα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ