Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές και κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως

 Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές.

Η Ελένη και ο Κυπραίος ζουν μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια τού ήταν πιστή.

Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Σεβαστών θα δεχτούν ακόμα μία φορά την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας.

Το ίδιο βράδυ η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια που τόσο λαχταρούσε θα γίνει ο εφιάλτης της. Από την άλλη, ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό, όταν θα πιαστεί στη… φάκα απ’ τον Προύσαλη. Παρ’ όλα αυτά ο έλεγχός του στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει. Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ