«Άγρια Θάλασσα»: Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει με νέο τραγούδι

Ο Γιώργος Σαμπάνης βάζει την τελευταία πινελιά στο άλμπουμ των επιτυχιών «Παράξενα Δεμένοι» με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα φέρει την πιο «Άγρια Θάλασσα» στο φετινό καλοκαίρι μας.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός της γενιάς του επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και υπόσχεται να μας συναρπάσει ξανά με τις μελωδίες και την ερμηνεία του, έχοντας ως τελικό σκοπό να μας παρασύρει στη δική του «Άγρια Θάλασσα».

Όπως έχει γίνει ήδη αντιληπτό, το νέο single του αγαπημένου καλλιτέχνη θα έχει τον τίτλο «Άγρια Θάλασσα».

Το «Άγρια Θάλασσα» θα συμπεριληφθεί ως bonus track στον καταπληκτικό δίσκο «Παράξενα Δεμένοι» του Γιώργου Σαμπάνη που μας χάρισε υπέροχα τραγούδια.

«Φταίει», «Επιλογή», «Μ’ Ένα Σου Βλέμμα» και «Άλλαξέ Τα Όλα», είναι κάποιες από τις επιτυχίες του άλμπουμ που έτυχαν καθολικής αποδοχής από το κοινό και τα ραδιόφωνα, για να συγκεντρώσουν εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και να ανέβουν στις υψηλότερες θέσεις των charts.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του «Παράξενα Δεμένοι», αποδεικνύεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη, καθώς βάζει την τελευταία πινελιά στο δίσκο των επιτυχιών με μία ξεχωριστή «Άγρια Θάλασσα».

Όπως πάντα, τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης με την εξαιρετική μαεστρία του και οι στίχοι ανήκουν στην κορυφαία πένα της Ελεάνας Βραχάλη, ένα δίδυμο που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και εγγυάται την επιτυχία.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Άγρια Θάλασσα» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει επίσημα λίγες ημέρες αργότερα από την Cobalt Music.

Πηγή :  hit-channel.com



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ