“Μίλα Μου”|Το νέο hit του καλοκαιριού από την Έλενα Παπαρίζου

Η κορυφαία pop star της χώρας και «number one» τραγουδίστρια της Ευρώπης παρουσιάζει το πιο hot τραγούδι του καλοκαιριού με τίτλο «Μίλα Μου», το οποίο κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.  Μέσα από αυτό το κομμάτι που 3 διαφορετικές εκδόσεις: σε original, acoustic αλλά και σε remix από τον Levianth η Έλενα Παπαρίζου μας προτρέπει να ταξιδέψουμε, να χορέψουμε και να ερωτευθούμε στους ρυθμούς του no1 καλοκαιρινού hit single!

Με latin διάθεση και ήχους που φέρνουν αυτόματα στο μυαλό καλοκαιρινές και δροσερές στιγμές, με τον φρέσκο και ατακαδόρικο στίχο του αλλά και με την σέξι ερμηνεία της Έλενας, το «Μίλα Μου» θα γίνει η καλοκαιρινή μας συνήθεια!

Χρώμα, πάθος, ένταση και χορός. Αυτές είναι μόνο λίγες από τις λέξεις οι οποίες μπορούν να περιγράψουν την ολοκαίνουργια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου, την οποία υπογράφουν ο Kim Diamantopoulos, ο keepitpure αλλά και η ίδια η Έλενα. Για πρώτη φορά μάλιστα μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η Έλενα αφήνει τη δική της πινελιά σε τραγούδι της τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Το ολοκαίνουργιο summer single της Έλενας συνοδεύεται από το επίσης super fresh καλοκαιρινό βίντεο κλιπ του, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Δείτε το official video στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=zJJxiL7oV-k

Μουσική: Kim Diamantopoulos, Έλενα Παπαρίζου
Στίχοι: Keepitpure, Έλενα Παπαρίζου

Backstage Φωτογραφίες: Βασίλης Καγκελάρης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ