Οι “Duo Violins” έρχονται στις “Αmmothines” την Κυριακή 7 Ιουνίου

Ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο δίδυμο στον χώρο της μουσικής οι “Duo Violins” έρχονται στο εξωτικό beach bar “Αmmothines restaurant” στο Πετροχώρι Πύλου, την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα ξεκινώντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία και με την υπόσχεση να μαγέψουν το κοινό με την μουσική τους.

Τηλέφωνα για κρατήσεις : 27230-41798 και 6982160124

Το Duo Violins είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ δύο μουσικών με πολυμορφικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Είναι κάτι το νέο και το ιδιαίτερο στην ποιοτική ψυχαγωγία, με ηλεκτρικούς και παραδοσιακούς ήχους χορδών που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο!

Ο Δημήτρης Ίσαρης είναι ένας βραβευμένος συνθέτης θεατρικής μουσικής και ιδρυτικό μέλος του επιτυχημένου ποπ συγκροτήματος Other-View.

Ο Γιώργος Γαϊτάνος ​​είναι βιολιστής / συνθέτης με πολλές εμφανίσεις σε μεγάλες ορχήστρες και έχει συνεργαστεί με διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Scorpions, Vanessa Mae, Sakis Rouvas, Anna Vissi και πολλοί άλλοι.

Οι DuoViolins εκτελούν τις δικές τους μοναδικές προσαρμογές ροκ, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Επίσης εμφανίζονται σε ειδικές παραστάσεις και ιδιωτικές παραστάσεις με προσαρμοσμένο ρεπερτόριο.

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ