Masterchef – Spoiler: Δείτε ποιος κερδίζει. Το spoiler της χρονιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται -όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο- η Silver Week του Masterchef με τους παίκτες να ρίχνονται στη… μάχη για το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Μπέλλος μπορεί να μην φτάνει στον τελικό αλλά θα είναι ο νικητής του silver week και των 10.000 ευρώ

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με δεύο μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με τέσσερις, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα, ενώ η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με τρεις, τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Silver Award;

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής “Πρωινό”, ο παίκτης που θα φτάσει μέχρι το τέλος των δοκιμασιών, καταφέρνοντας να κερδίσει το πολυπόθητο ποσό δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μπέλλο.

Μένει να δούμε το εν λόγω spoiler να επαληθεύεται…

 Και η παρουσιάστρια συνέχισε φθάνοντας έως την μεγάλη μέρα του τελικού του MasterChef 4!

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Πάμε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό… Θα δώσω το spoiler της χρονιάς! Ξέρουμε ήδη ότι στον τελικό θα είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Θα έχουν δύο δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο και νικητής θα είναι ο… Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι «μενού αντιγραφής» νικητής θα είναι… Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω… Ο νικητής λοιπόν είναι ο…»!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ