MasterChef 4: Το twitter κράζει την Μαριάννα μετά τις κακίες για την Κατερίνα Λένη

Κράξιμο άνευ προηγουμένου στο MasterChef! Η Μαριάννα Πουλμέντε ήταν σε μεγάλα κέφια στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία και οι κακίες για την Κατερίνα Λένη που αποχώρησε από το προηγούμενο επεισόδιο δεν είχαν τέλος.

Κρατώντας μια εμμονική στάση απέναντι στην Κατερίνα, η Μαριάννα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίχτριά της. Αρχικά, , η Μαριάννα Πουλμέντη σχολίασε τη μετακόμιση του Διονύση σε καινούργιο δωμάτιο και συγκεκριμένα σε αυτό που πριν έμενε η Κατερίνα. «Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια! Έχει πει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο», ανέφερε η 20χρονη.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η νεαρή διαγωνιζόμενη του reality μαγειρικής έκραξε ξανά την πρώην συμπαίκτριά της: «Χαίρομαι πάρα πολύ, Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσει στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις», σχολίασε χαμογελαστή.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαριάννα ένιωσε πως ο Γιώργος Λασκαρίδης δεν την εμπιστευόταν και τόσο στην ομαδική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τον δικαιολογεί στο σημείο που βρισκόμαστε…

Και φυσικά όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό το κράξιμο στην Κατερίνα, αλλά και η αμήχανη στιγμή με την έλλειψη εμπιστοσύνης στη δοκιμασία προκάλεσε πανικό στο twitter…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και το τρολάρισμα συνεχίζεται!



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ