Λειτούργησαν ξανά με φυσική παρουσία οι Σχολές της Κ.Ε. «Φάρις»

Επιστρέφοντας σιγά σιγά στην κανονικότητα και στην μετά καραντίνα εποχή ξεκίνησαν να λειτουργούν εκ νέου με φυσική παρουσία οι Σχολές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Οι μικρότεροι μαθητές συνεχίζουν διαδικτυακά τα μαθήματα τους σε όλες τις Σχολές. Οι καθαρισμοί στα κτήρια των Σχολών είναι καθημερινοί και τακτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Ωστόσο η μεγάλη επιθυμία των πιο μεγάλων μαθητών για επιστροφή στα μαθήματα τους, έφερε και μεγάλη ανταπόκριση κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας.

-Στο Δημοτικό Ωδείο υπήρξαν ήδη τρεις νέες εγγραφές και τα μαθήματα που πραγματοποιούνται είναι ατομικά. Εξαιρούνται σύμφωνα με τις οδηγίες τα πνευστά, τα κρουστά και η μονωδία.

-Όσον αφορά το Εικαστικό Εργαστήρι πραγματοποιούνται τα μαθήματα ενηλίκων με τμήματα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και αγιογραφίας. Από αυτή την εβδομάδα θα ενταχθούν εκ νέου και τα μαθήματα εφήβων, ενώ προγραμματίζεται ήδη η μεγάλη έκθεση για το τέλος Ιουνίου.

-Τέλος, κανονικά ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού και στη Δημοτική Σχολή του Δήμου για παιδιά από 12 ετών και άνω και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα ενηλίκων.

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ