H Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από την τηλεόραση και οι συνεργάτες της θυμούνται

Είναι η πιο ξεχωριστή τηλεοπτική περίπτωση και θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ σε σχέση με την ψυχαγωγία…

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, από το στόμα της ίδιας, πως η Ελένη Μενεγάκη θα απουσιάζει την ερχόμενη  χρονιά από την τηλεοπτική μας καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια επιλέγει να προβεί σε μια, μικρή ή μεγάλη, παύση και αγαπημένοι της συνεργάτες θυμούνται στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου στιγμές μαζί της.

Δημήτρης Γρηγοράκης

“Τότε που συνεργάστηκα μαζί της ήταν ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός και πολύ αλέγρος, που λέμε. Το διατηρεί αυτό ακόμα και σήμερα. Τη θυμάμαι με πολλή αγάπη. η Ελένη με ότι και αν καταπιαστεί θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Θεωρώ ότι θα επανέλθει, δεν μπορώ να φανταστώ τηλεόραση χωρίς τη Μενεγάκη. Είναι εργασιομανής και 25 χρόνια στην πρώτη γραμμή”.

Valentino

“Κατ΄αρχάς είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος της βασίλισσας. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα κοντά της και ήμουν σίγουρος πως θα αποχωρούσε έτσι, θα το έκανε με αυτό τον τρόπο, ξαφνικά. Από όλα τα άτομα που γνώρισα στον χώρο της τηλεόρασης είναι το πιο αξιόλογο και τη θαυμάζω. Θυμάμαι πολλά… που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν θυμάμαι τίποτα μαύρο. Θα λείψει υπερβολικά πολύ από την τηλεόραση, αλλά πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει και εύχομαι να ξαναγυρίσει. Δύσκολα θα υπάρξει αντικαταστάτρια που θα αναπληρώσει το κενό. Το θεωρώ απίθανο”.

Κατερίνα Ζαρίφη

“Αυτές τις μέρες μίλησα πολύ γι’ αυτήν… Τη δική μου Ελένη. Και είναι ενδεικτικό ότι, λέγοντας Ελένη, δεν χρειάζεται να πω Μενεγάκη. Γιατί η Ελένη έγινε για το κοινό σήμα κατατεθέν. Γι’ αυτό και η προσωρινή παύση της έριξε το σύστημα. Εγώ έζησα μαζί της τα πάντα. Φωτεινά, πιο σκοτεινά, χαμογελαστά, δακρύβρεχτα, όλα. Όμως, αυτό που πάντα λέω είναι ότι είναι δύσκολο να αναδειχθείς δίπλα σε ένα τόσο λαμπερό πλάσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν είναι ιδιαιτέρως γενναιόδωρο και η Ελένη ήταν. Σε άφηνε να πάρεις χώρο και χρόνο και ήξερε να σου βγάζει πράγματα που γίνονταν μετά χαρακτηριστικά σου. Είναι η πιο ξεχωριστή τηλεοπτική περίπτωση και θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές ΜΜΕ σε σχέση με την ψυχαγωγία. Εγώ θα την ευχαριστώ πάντα και θα κρατάω στη μνήμη μου τις βραδιές μακριά από τα φώτα, τα κρασάκια μας”.

Δημήτρης Αλεξάνδρους

“Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται μετά τα 6 χρόνια συνεργασίας μας είναι πως καταλαβαίνω την προστατευτικότητά της, την αγάπη της, τον επαγγελματισμό της, τα θέλω της να μην εκθέσει ποτέ τις ζωές μας και την κατάστασή μας. Σκέφτομαι την αγάπη που έδειχνε σε όλους μας, όταν έσκυβε πάνω από κάθε προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως θα ανοίξω του χρόνου την τηλεόραση και δεν θα δω Ελένη, γιατί σου φτιάχνει η διάθεση. Είναι το πρώτο πράγμα που με ρωτούν όταν με βλέπουν στον δρόμο. Για την Ελένη νιώθω πραγματικό ευγνώμων που η είσοδός μου στην τηλεόραση έγινε μαζί της. Νιώθω αγάπη όταν τη σκέφτομαι. Σε μένα, που δεν είμαι δημοσιογράφος, έδειξε την ίδια όρεξη και αγάπη να μου μάθει πράγματα και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Εύχομαι η απόφαση που πήρε να είναι αυτή που πραγματικά ήθελε και να γυρίσει γρήγορα πίσω”.

Μάκης Πουνέντης

“Η συνεργασία μου μαζί της είναι μεγάλη εμπειρία. Αρκεί να έχεις τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά για να πάρεις αυτά που σου δίνει. Η Ελένη είναι όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένη και θα συνεχίσει σε ό,τι και να κάνει”.

Γιώργος Τσούλης

“Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω πολλά, γιατί μέσα από τη συνεργασία μου μαζί της με γνώρισε ακόμα περισσότερος κόσμος. Μόνο καλές αναμνήσεις μου έχουν μείνει από τις εκπομπές με την Ελένη και της εύχομαι ό,τι καλύτερο και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει”.

www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ