Εστιατόριο στην Ουάσιγκτον για να κρατήσει τις αποστάσεις επιστράτευσε κούκλες 

Έναν ευφυή και καινοτόμο τρόπο ανακάλυψε ένα εστιατόριο στην Ουάσιγκτον για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες λόγω πανδημίας αποστάσεις μεταξύ των πελατών. Επιστράτευσε… Κούκλες !!!!!

Όπως ανακοίνωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης Patrick O’Connell λόγω των περιορισμών στη χωρητικότητα του ρεστοράν, αποφάσισε ότι τα άδεια τραπέζια θα «ενδυθούν, θεατρικά, με μανεκέν». Τα κοστούμια και το makeup  έχουν αναλάβει τα Design Foundry και Signature Theatre.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης δήλωσε : “Πάντα με τραβούσαν τα μανεκέν – ποτέ δεν διαμαρτύρονται για το παραμικρό. Όταν χρειάστηκε να επιλύσουμε το πρόβλημα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και να μειώσουμε κατά το ήμισυ τη χωρητικότητα του εστιατορίου μας, η λύση ήταν προφανής – να το γεμίσουμε με κούκλες βιτρινών, με ενδιαφέρουσα ενδυμασία. Αυτό θα άφηνε αρκετό χώρο μεταξύ των πελατών και θα γεννούσε μερικά χαμόγελα και θα έδινε ευκαιρία για διασκεδαστικές φωτογραφίες».

«Όταν μας πλησίασαν από το «Inn at Little Washington» με την ιδέα να ενδύσουμε μανεκέν, σκεφτήκαμε ότι για αυτούς θα ήταν ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος να συμμορφωθούν με τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης» είπε η Maggie Bolland, διαχειριστική διευθύντρια του Signature Theatre.

Έτσι λοιπόν ο  Frederick Deben, που διαχειρίζεται το κατάστημα κοστουμιών στο Signature, στρώθηκε να ανασύρει ενδύματα και αξεσουάρ για να ντύσει τα μανεκέν στο ύφος της δεκαετίας του 1940.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης βραβεύθηκε πέρυσι με το James Beard Lifetime Achievement Award και το National Humanities Medal και, με την επαναλειτουργία του Inn at Little Washington στις 29 Μαΐου, η καινούργια του ευφυής ιδέα θα εδραιώσει τη φήμη του.

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ