Επιστημονικό Κέντρο Διαιτολογίας-Διατροφής Λουκάκου Αφροδίτη,  Κολοκοτρώνη 7 στην Καλαμάτα

Επιστημονικό Κέντρο Διαιτολογίας-Διατροφής Λουκάκου Αφροδίτη  Κολοκοτρώνη 7 στην Καλαμάτα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαιτολογικό γραφείο πρόληψης και αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με το βάρος, το οποίο λειτουργεί στην πόλη της Καλαμάτας από το 2006.

 

Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου είναι η Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Αφροδίτη Λουκάκου, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Η κυρία Λουκάκου έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας (Ερυθρός Σταυρός, Γενικό Κρατικό Γεννηματά, Σισμανόγλειο, Τζάνειο), ενώ από το 2006 διατηρεί το Διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Καλαμάτας.

Στο Επιστημονικό Κέντρο Διαιτολογίας-Διατροφής Λουκάκου Αφροδίτη παρέχονται υπηρεσίες απώλειας βάρους μέσω εκπαίδευσης στην υγιεινή διατροφή και στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς. Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη και σύμφωνα με τους ατομικούς στόχους διαμορφώνεται ένα απόλυτα εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα, το οποίο να ταιριάζει στις ιδιαίτερες επιθυμίες και συνήθειές του.

Λόγω της εξειδίκευσης σε κλινικές παθήσεις το Κέντρο μπορεί να στοχεύει στην πρόληψη ή στην αντιμετώπιση παθήσεων που σχετίζονται με το βάρος και τη διατροφή, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, υπερλιπιδαιμίες, γαστρεντερικά, νεφρολογικά, σακχαρώδη διαβήτη και νευρολογικά ζητήματα.  Επίσης παρέχονται ειδικά διαιτολόγια για εγκυμοσύνη-θηλασμό, αθλητές, και διατροφικές διαταραχές), ενώ με μεγάλη ευαισθησία και προσοχή αντιμετωπίζονται τα προβλήματα βάρους σε παιδιά.

Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη και εγκυρότερη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων βάρους. Γίνονται μετρήσεις βάρους, ύψους, δερματοπτυχών, σύστασης σώματος, βασικού μεταβολισμού και κατάστασης φυσικής δραστηριότητας.

Υπηρεσίες :

-Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

-Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος)Tanita MC 780 Body Composition Analyzer (

-Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με MetaCheck 7100

-(Διατροφογενετικός Έλεγχος) Genosophy DNA Test

-Προγράμματα Διαλειμματικής Άσκησης με τη μέθοδο Slim Belly

-Διατροφική αξιολόγηση παιδιών και εφήβων

-Προγράμματα διατροφής εξ’ αποστάσεως

Ωράριο Λειτουργίας 

Δευτέρα : 09.00-14.00 κ’ 15.00-21.00

Τρίτη : 09.00-13.00 κ’ 15.00-21.00

Τετάρτη έως Παρασκευή : 09.00-14.00 κ’ 17.00-21.00

Σαββατοκύριακο ΚΛΕΙΣΤΑ

* Επιστημονικό Κέντρο Διαιτολογίας-Διατροφής Λουκάκου Αφροδίτη στην Καλαμάτα Κολοκοτρώνη 7

*Τηλέφωνο επικοινωνίας :  2721 090085

*Ηλεκτρονική Διεύθυνση Επικοινωνίας: aloukakou@hotmail.com

*Βρείτε το Κέντρο και στο Facebook 

 

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ