Ανοίγει την Πέμπτη 4 Ιουνίου το θερινό σινεμά στον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook το Cine Center Καλαμάτας ο θερινός κινηματογράφος που λειτουργούσε εδώ και κάποια χρόνια στον χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 4 Ιουνίου.  

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έλεγε:  “Η λειτουργία του Cine Center διακόπηκε σχεδόν πριν 2 μήνες με απόφαση της Κυβέρνησης λόγω της Πανδημίας. Ευελπιστούμε τον Σεπτέμβριο στην επαναλειτουργία του. Μέχρι τότε ετοιμαζόμαστε για να σας υποδεχθούμε στις 4 Ιουνίου στην θερινή μας αίθουσα, στον χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού” 

Να αναφέρουμε οτι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ειδικών τα θερινά σινεμά της χώρας συγκαταλέγονται στις επιχειρήσεις που αναμένεται να ανοίξουν από την 1η Ιουνίου ενώ θα πληρούνται όλα τα μέτρα προστασίας όπως:

– αποστάσεις ασφαλείας,

-αραιά καθίσματα με την απόσταση μεταξύ των σειρών καθισμάτων να ορίζεται στο 1,5 μέτρο.

*Αργότερα, αναμένεται να προστεθεί και μία συμπληρωματική οδηγία για τα καθίσματα που βρίσκονται στην ίδια σειρά, όπου ενδεχομένως να δοκιμαστεί η λογική της «σκακιέρας», η οποία συζητείται και στις υπόλοιπες χώρες

-όριο πληρότητας στο 40% του χώρου.

-στους χώρους επίσης θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών,

-συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας για όποιον θέλει

-θα υπάρχει ειδική διαδικασία κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στους χώρους, προκειμένου να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ