Τζένη Μπότση: Τότε, επειδή ήμουν μικρή και χαζή, δεν ήθελα να είμαι σeξι

Ραντεβού στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ έδωσαν το βράδυ της Κυριακής η Τζένη Μπότση και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιβόητη ατάκα που έλεγε στον Στράτο Τζώρτζογλου “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;”που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι υπάρχει κάποιο αστείο υπονοούμενο. Όταν το διάβασα στο σενάριο είπα “ρε παιδιά μήπως να το αλλάξουμε αυτό;”. Μου ακουγόταν λίγο προσβλητικό. Ξαφνικά το λέω, παίζει σε τρέιλερ και αμέσως έγινε χαμός. Μετά από την εκπομπή για το MEGA με τον Καπουτζίδη, εκεί πια εκτοξεύθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μόλις το σίριαλ ξεκίνησε να προβάλλεται, έβγαινε έξω και πολλοί άγνωστοι την χαιρετούσαν .

«Όταν έκανα τα πρώτα γυρίσματα, δεν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το σίριαλ. Προβάλλονται δύο – τρία επεισόδια και βγαίνω έξω και λέω “τι έχει γίνει;” Μου έλεγαν “γεια σου Τζενάκι” και εγώ νόμιζα ότι με ήξεραν ενώ με χαιρετούσαν για το ρόλο. Δεν περίμενα να γίνει τόσο viral».

Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε στο αν της άρεσε να εμφανίζεται ως σέξι γυναίκα.
«Τότε, επειδή ήμουν μικρή και χαζή, δεν τα είχα σκεφτεί καλά τα πράγματα. Δεν ήθελα να είμαι σέξι, γιατί θεωρούσα ότι αυτό μου αφαιρούσε το πόσο καλή ηθοποιός είμαι. Τώρα, σε αυτή την ηλικία θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι σέξι, δεν μου έλεγαν κάτι κακό», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ