Σοκ με τον ηθοποιό Hagen Mills. Πυροβόλησε την πρώην του και αυτοκτόνησε

Σοκάρει η είδηση ότι ο ηθοποιός Hagen Mills έβαλε τέλος στη ζωή του, με τον ίδιο μάλιστα να πυροβολεί πριν από αυτό την πρώην σύντροφό του. Η είδηση για τον ηθοποιό που αυτοκτόνησε συγκλονίζει.

Νεκρός είναι ο ηθοποιός Hagen Mills, ο οποίος μάλιστα έπαιζε στη σειρά Baskets του ελληνικής καταγωγής Ζάκ Γαλιφιανάκη. Ο νεαρός ηθοποιός αυτοκτόνησε ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, είχε προηγουμένους πυροβολήσει την πρώην του και μητέρα της 4χρονης κόρης τους.

Μάλιστα ήταν εκείνη που πήρε τηλέφωνο τις Αρχές και τους είπε ότι είναι νεκρός μέσα στο σπίτι της. Προηγουμένως ο ηθοποιός είχε πάει στο σπίτι της Erica Price και την είχε πυροβολήσει στο στήθος και στο χέρι. Μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, ενώ κατά πληροφορίες στο σπίτι βρισκόταν και το μικρό κοριτσάκι μαζί με την γιαγιά της. Άλλες πληροφορίες ωστόσο θέλουν το παιδί να ήταν στο σπίτι της μητέρας της Price και όχι σε αυτό που έγινε το αιματηρό περιστατικό. Θρήνος ήρθε όμως και με γνωστή παρουσιάστρια που έβαλε επίσης τέλος στη ζωή της. Δείτε εδώ την είδηση που σόκαρε.

Εκτός από τον Hagen Mills, που πυροβόλησε την πρώην του και μετά εκείνον σοκ έφερε και η είδηση ότι αυτοκτόνησε η Μπέθ Πάλμερ

Συντετριμμένη είναι η οικογένειας της 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας Μπεθ Πάλμερ, που έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή ένιωθε ότι «τρεις μήνες καραντίνας έμοιαζαν με 300 χρόνια».

Η 17χρονη από το Σέιλ της Βρετανίας, σπούδαζε φωνητική και ήταν ανερχόμενο ταλέντο αλλά σύμφωνα με την οικογένειά της, είχε πειστεί ότι η προσωρινή παύση της καθημερινότητας λόγω κορωνοϊού δεν θα τελείωνε ποτέ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπεθ Πάλμερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μόλις λίγες ημέρες αφότου η Βρετανία επέβαλε γενικευμένο «λουκέτο» για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οικογένεια της Μπεθ λέει ότι δεν είχε καταλάβει ότι είχε θέματα ψυχικής υγείας, παρά μόνο τους είχε πει ότι στεναχωριόταν επειδή δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να πάει στο κολέγιο. Αποφάσισαν να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς ότι μπορεί αυτές οι μέρες να είναι πιο δύσκολες από όσο φαντάζονται για τα παιδιά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στον θάνατο της Μπεθ. Δεν μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο, δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να βγει έξω. Ένιωθε ότι η 3μηνη καραντίνα ήταν για έκεινη 300 χρόνια» λέει ο μπαμπάς της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ