Σμαραγδής: Ο Τσιόδρας θα γίνει ταινία με τίτλο Ένας καλός πατριώτης

Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ταινία στο προσεχές μέλλον η ζωή του εκπρόσωπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα άφησε με δηλώσεις του στο Open ο γνωστός σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

«Εάν αύριο μεθαύριο ο ελληνικός κινηματογράφος ασχοληθεί με πρόσωπα που είναι θετικά πρότυπα, τότε ο καθηγητής θα γίνει ταινία. Ο τίτλος μπορεί να είναι ένας καλός άνθρωπος ή ένας καλός πατριώτης. Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει τον Σωτήρη Τσιόδρα καθώς αυτός ο άνθρωπος απεκατέστησε τη φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό μέσα σε ένα μήνα. Έγιναν θαύματα. Εάν έκανα ταινία τη ζωή του, τα στοιχεία που θα σκιαγραφούσαν την προσωπικότητά του θα ήταν ενός καλού ανθρώπου και καλού πατριώτη» ανέφερε αρχικά ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης.

«Οι σταθερές αξίες του σύμπαντος είναι το καλό και το κακό. Όταν υπηρετείς το καλό σηκώνεις τα βάρη του κόσμου πάνω σου. Όταν υπηρετείς το κακό, προσπαθείς να χαλάσεις αυτό που φτιάχνει το κακό. Ο καθηγητής γνωρίζει πάρα πολύ καλά ό,τι σηκώνει το βάρος της στιγμής μέσα στο χρόνο. Δεν τον απασχολεί ούτε τι θα πουν οι άλλοι και θα στραφούν εναντίον του ούτε αν η ιστορία θα μιλήσει γι’ αυτόν. Γι΄αυτό είναι και σπουδαίος» συμπλήρωσε.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ