Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του

Το ημερολόγιο έδειχνε 31 Μαΐου 2019, όταν ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στην άνοδο της Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Για άγνωστους λόγους, ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνο το μοιραίο βράδυ και η μητέρα του νικητή του πρώτου κύκλου του Power of Love, Στέλλα Νικολάου, η οποία δεν τον έχει βγάλει λεπτό από το μυαλό της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι»…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! «Πέτα ψηλά αετέ» ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας την τελευταία κοινή φωτογραφία τους.

Δες την ανάρτησή της:

https://www.tlife.gr

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ