Ο Κότσιρας μιλά για την απώλεια της μητέρας του και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο τραγουδιστής έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βράδυ της Πέμπτης 14/5, ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς και για τις αλλαγές στη ζωή του.

«Είναι κάτι που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή και την πορεία των πραγμάτων. Ήταν ένα δύσκολο γεγονός για να το διαχειριστώ με το lockdown. Το να κηδεύεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο υπό συνθήκες τόσο δύσκολες ήταν πραγματικά… δεν θέλω να το ζήσει ούτε ο εχθρός μου. Όχι, η ιστορία της μητέρας μου δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό, ήταν παλιά ιστορία που την παίδευε χρόνια» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έχω θυμό μέσα μου για τον Λαυρέντη»

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε επίσης και στον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Είναι περίεργο αυτό που θα πω, αλλά έχω λίγο θυμό μέσα μου με τον Λαυρέντη, γιατί το έκανε έτσι απότομα; Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα. Είχε πάρα πολύ πράγμα να δώσει ο Λαυρέντης.

Εγώ δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα, δεν το δέχομαι και μάλιστα δυσκολεύομαι να πω και τραγούδια του στην παρούσα φάση. Ήταν πολύ νέος ρε παιδί μου κι έγινε πάρα πολύ απότομα, δεν είναι κάτι που το περιμέναμε. Ο Λαυρέντης ήταν καλά, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Εγώ πραγματικά το λέω και αισθάνθηκα ότι ο Λαυρέντης δεν έφυγε, απλά είχε ανάγκη να ξεκουραστεί».

«Η γυναίκα μου δεν ήταν φαν μου»

Τέλος, περιέγραψε την ευτυχία, αλλά και την πληρότητα που αισθάνεται στο πλευρό της συζύγου του, ενώ αναφέρθηκε και στις προτεραιότητές του, οι οποίες έχουν αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ