Νεκροί για μέρες ο ηθοποιός από το Twilight και η σύντροφός του

Σοκ έχει προκαλέσει στα διεθνή media ο θάνατος του Gregory Tyree Boyce και της συντρόφου του, Natalie Adepoju, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στο Las Vegas, την περασμένη εβδομάδα. Ο 30χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία Twilight και η 27χρονη γυναίκα πέθαναν στις 13 Μαΐου, αλλά ο θάνατός τους έγινε γνωστός λίγες μέρες αργότερα…

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, η αστυνομία βρήκε δίπλα στα άψυχα σώματά τους μία άγνωστη ουσία λευκής σκόνης πάνω σε ένα κομοδίνο, όπως και ένα καλαμάκι και μία πλαστική κάρτα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα κοντινά τους πρόσωπα, ήταν γνωστό ότι και οι δύο έκαναν σκληρά ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και μεθαδόνη.

Οι αξιωματικοί σημείωσαν επίσης ότι και οι δύο δεν έφεραν σημάδια τραύματος. Οι άνθρωποι που έκαναν την έρευνα αποκάλυψαν ότι με βάση τις ενδείξεις από τις σορούς τους και οι δύο ήταν νεκροί για αρκετές ημέρες. Η επίσημη αιτία του θανάτους τους πάντως παραμένει άγνωστη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έκθεσης μέσα στις επόμενες μέρες.

 

tlife

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ