Θεοφανία Παπαθωμά: Απαντά για την ανάρτηση που έκανε για τα σποτ της ΓΓΠΠ

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και δεν διστάζει να εκφράζει ελεύθερα κάθε της άποψη, ειδικά όταν κάτι την βρίσκει αντίθετη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», έκανε πρόσφατα μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφορικά με τα απανωτά σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στον απόηχο όλων των παραπάνω, η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στα σποτ αυτά και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτι! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!».

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», προβλήθηκε η συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη η ηθοποιός, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επίμαχη ανάρτησή της.

«Δεν με ενόχλησε κάτι, απλά το σχολίασα. Σχολίασα όχι το σποτ, αλλά την φωνή της Πολιτικής Προστασίας. Δεν αναφέρθηκε στα πρόσωπα των ηθοποιών. Στο Facebook ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί, κακή ενέργεια και τίποτα άλλο…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν η ίδια θα δεχόταν να πάρει μέρος σε ένα τέτοιο σποτ, δήλωσε κατηγορηματικά αρνητική.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ