Θάνατος – μυστήριο ηθοποιού του Twilight και της συντρόφου του στο Λας Βέγκας

Ο ηθοποιός της ταινίας Twilight, Gregory Tyree Boyce και η 27χρονη σύντροφός του βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με την NY POST. Ο 30χρονος Boyce και η Natalie Adepoju πέθαναν στις 13 Μαΐου, αλλά ο θάνατος – μυστήριο έγινε γνωστός μόλις τις τελευταίες ώρες. Η αιτία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του ζευγαριού.

Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από την συμμετοχή του στην πρώτη ταινία “Twilight” το 2008. Ενσάρκωσε τον Tyler Crowley, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την Kristen Stewart ως Bella Swan. Επίσης εμφανίστηκε στην ταινία “Apocalypse” το ίδιο έτος.

Πριν πεθάνουν, ο Boyce και η Adepoju προετοίμαζαν το νέο εστιατόριο τους, σύμφωνα με την μητέρα του 30χρονου, η οποία δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας ότι ο γιος της ήταν ο καλύτερος σεφ. “Είμαι άρρωστη χωρίς εσένα, είμαι κομμάτια, είμαι χαμένη, πονάω” γράφει η Lisa Wayne wrote.

Ο Boyce είχε μετακομίσει στο Λας Βέγκας για να φροντίζει την μητέρα του, αλλά ταξίδευε συχνά στο Λος Άντζελες για την υποκριτική του καριέρα αλλά και για να βλέπει την κόρη του.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ