Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ είναι μια σειρά – σταθμός για το Netflix

Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ είναι μια σειρά-σταθμός για το Netflix.

Εγκαινιάστηκε το 2015, τράβηξε για 4 σεζόν και εξασφάλισε όχι λιγότερες από 18 υποψηφιότητες για Emmy, συμβάλλοντας στην απήχηση της streaming πλατφόρμας.

Η αχτύπητη Κίμι επιστρέφει λοιπόν για ένα επετειακό επεισόδιο, ξεχωριστή ταινία δηλαδή, και μάλιστα διαδραστική.

«Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ: Κίμι Εναντίον Αιδεσιμότατου» ονομάζεται και ήρθε στις 12 Μαΐου για να μας υπενθυμίσει τη μαγεία του interactive TV.

Φέρνει πίσω το καστ της πρωτότυπης σειράς, μόνο που εδώ δημιουργός είναι ουσιαστικά ο κόσμος. Αυτός επιλέγει τις εναλλακτικές τροπές που θα πάρει η ιστορία, καταλήγοντας και σε διαφορετικό φινάλε.

Για να παντρευτεί η Κίμι τον καλό της, πρέπει πρώτα να ξεσκεπάσει τη διαβολική πλεκτάνη του Αιδεσιμότατου. Και επειδή έχει προλάβει να γίνει ο κακός χαμός, οι ταγμένοι τηλεθεατές έχουν αποκαλύψει τις περισσότερες εκδοχές, καθώς όλα εδώ είναι ανοιχτά.

Μόνο ένα τέλος είναι όμως το σωστό. Αυτό που θα σου εξασφαλίσει το πολυπόθητο «Κέρδισες» (You Won) που θα εμφανιστεί στην οθόνη. Είναι το φινάλε που κερδίζουν όλοι. Αρκεί να πούμε πως η πρώτη ερώτηση που θα εμφανιστεί είναι αποφασιστικής σημασίας.

Πλάι στο σωστό, υπάρχουν και δύο λάθος τέλη. Στα οποία καταλήγεις με μόλις μία λάθος επιλογή.

Αν κάνεις περισσότερες λάθος επιλογές, δεν καταλήγεις καν σε τέλος. Αποτυγχάνεις απλώς και τα πράγματα γίνονται μαντάρα. Και το καταλαβαίνεις γιατί διαφορετικός χαρακτήρας σε ενημερώνει κάθε φορά να ξεκινήσεις από την αρχή!

Ακόμα και τη σειρά να μην έχεις δει, είναι τόσο διασκεδαστικό το διαδραστικό περιεχόμενο που θα κολλήσεις αμέσως…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ