Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha!

Η αποχώρησή της από το GNTM και το Star πάνω στο pick της δημοφιλίας της προμήνυε σίγουρα ότι ετοιμάζεται για κάτι νέο και huge και έτσι φαίνεται πως θα γίνει. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ξεχώρισε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι ομορφιάς και τώρα ανοίγει τα φτερά της για το επόμενο μεγάλο της project σε νέο κανάλι!

Μετά την ανακοίνωση «βόμβα», λοιπόν της Ελένης Μενεγάκη (υπήρχαν βέβαια έντονα φήμες το τελευταίο διάστημα) ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από τον Alpha τα σενάρια για την αντικαταστάτριά της είναι πολλά. Αρχικά ακούστηκε το όνομα της Βάσως Λασκαράκη, όμως τελικά η ηθοποιός και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10:00-12:00, αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που ακούστηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου άλλο ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η πρώην κριτή του GNTM είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα δυναμικό κορίτσι και μια πολλά υποσχόμενη παρουσία στον τηλεοπτικό χώρο. Η Ηλιάνα, που απασχόλησε μάλιστα πρόσφατα και τα media με τη σχέση της με τον Snik, είναι ένα πρόσωπο νέο στο οποίο ο σταθμός αναμένεται να επενδύσει πολλά.

Η ίδια μιλώντας στην Μαίρη Αρώνη και το Πρωινό για τα επόμενα σχέδιά της είχε αναφέρει για την ενδεχόμενη συνεργασία με τον Alpha: «Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».

Ακόμη, βέβαια, δεν έχει γίνει φυσικά κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά πληροφορίες θέλουν την Ηλιάνα να έκλεισε με τον τηλεοπτικό σταθμό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και για τη ζώνη που μέχρι σήμερα βρίσκεται η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

https://www.tlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ