Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα μέσω του κεντρικού δελτίου του Star. Η 34χρονη κατακλύζεται από την πρώτη στιγμή από μηνύματα συμπαράστασης για τον εφιάλτη που ζει.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Το προηγούμενο βράδυ, ο πρώην σύντροφός της έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, κυρίως για το αν το κορίτσι δεχόταν απειλές ή αν είχε καταλάβει αν τους παρακολουθούσε κάποιος.

Βοηθά κι εκείνος στις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να βρεθεί η μαυροφορούμενη γυναίκα.

Η 34χρονη «έδειξε» την κατεύθυνση για τις έρευνες για την γυναίκα με τα μαύρα

Ο λόγος της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα την Τετάρτη, στην Καλλιθέα, φαίνεται ότι είναι συνδυασμός της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

Ο συνήγορός της κ. Λύτρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μάζί σου» και ανέφερε ότι η 34χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε.

Όπως τόνισε η 34χρονη, η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση.

Τα στοιχεία αυτή την ώρα παραμένουν λιγοστά. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι σχέσεις της 34χρονης στο παρελθόν καθώς, σύμφωνα με το Star είχε μεταβεί σε αστυνομικά τμήματα τα τελευταία 5 χρόνια μετά από επεισόδια με πρώην συντρόφους της.

www.dikaiologitika.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ