Επίθεση με βιτριόλι: Δεν θα της αρέσει το αποτέλεσμα – Τι λέει η χειρουργός της 34χρονης

Ελάχιστα λεπτά μετά την επέμβαση στην 34χρονη που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι, η χειρουργός περιέγραψε στο Live News με μελανά χρώματα το μέλλον της νεαρής γυναίκας. 

Μόλις λίγα λεπτά από την στιγμή που είχε ολοκληρώσει το χειρουργείο στην 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, η χειρουργός του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου, Επιμελήτρια της Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων μίλησε ζωντανά στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega.

Η κυρία Καλοφώνου περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση της πανέμορφης κοπέλας, που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Πιο συγκεκριμένα η γιατρός είπε: «Αφαιρέσαμε τμήματα από το νεκρό δέρμα. Τα καλύψαμε με κάτι που αποκαλείται τεχνητό δέρμα και θα της δώσει την βάση για την αποκατάστασή της στο μέλλον. Σήμερα, ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο γιατί ήταν το πιο επείγον. Το μάτι της ήταν καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε και κάθε μέρα αξιολογείται».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει η μέρα που θα γίνει εντελώς καλά είπε: «Η κοπέλα δεν μπορεί να γίνει τελείως καλά το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως. Δεν θα έχει την εικόνα που θα είχε πριν. Δεν θα της αρέσει η εικόνα που θα έχει. Δεν θα είναι μια εικόνα για την οποία θα είναι χαρούμενη. Την έχω ενημερώσει γιατί συζητήσαμε λίγο και δεν την κούρασα. Θέλω να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσει και ξέρει ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό».

Στοιχεία και καταθέσεις συλλέγουν οι αστυνομικοί για την σοκαριστική επίθεση με το βιτριόλι

Να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μέχρι η 34χρονη Ιωάννα να είναι σε θέση να δώσει ολοκληρωμένη κατάθεση για την επίθεση σε βάρος της με βιτριόλι προσπαθούν συλλέγοντας συνεχώς στοιχεία και καταθέσεις οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών αλλά και του τμήματος ασφαλείας της Καλλιθέας.

Όσοι οι ώρες περνούν, πάντως φαίνεται ότι το πρώτο σοκ που υπέστη η 34χρονη γυναίκα αρχίζει να υποχωρεί. Στη δεύτερη επαφή με τις Αρχές, φαίνεται πως η μνήμη της 34χρονης έχει αρχίσει να επανέρχεται.

Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο δίδυμος αδερφός της και η μητέρα της, ενώ ο πατέρας της συνεχώς ενημερώνεται και αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της.

Σήμερα οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να μιλήσουν ξανά με την 34χρονη, ενώ μελετούν καρέ – καρέ τα βίντεο εστιάζοντας σε όσους έχουν καταγραφεί και μπορούν να βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Όπως εκτιμάται η επίθεση ήταν προμελετημένη και επομένως όποιος το έκανε είχε πάει και προηγούμενη μέρα στη γειτονιά για να προετοιμάσει το χτύπημα.

Η πιθανότητα του συνεργού δεν έχει ακόμη αποκλειστεί, ενώ επίσης εξετάζεται εκτός από τον άνθρωπο που της έριξε το βιτριόλι να υπάρχει και ηθικός αυτουργός που σχεδίασε την επίθεση.

 

 

Πηγή: Live News, newsit

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ