Ενοχλημένος ο Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο just the 2 of us

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα« με τη Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για την εμφάνισή του στο «Just the 2 of Us» και την κριτική που δέχθηκε χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

«Για την εμφάνιση, μου κάνουν κάποιες προτάσεις και επιλέγω… Το τραγούδι που είπαμε δεν είναι παραδοσιακό, είναι καινούργιο, μέχρι δέκα χρόνων. Οπότε δεν ισχύουν και όλα αυτά που είπαν ότι πάω να κατατροπώσω την παράδοση, απλώς επειδή ήταν ένα τραγούδι τέτοιου στυλ είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το ύφος αυτό… Τώρα, αν δεν μου βγήκε δεν έχω κανένα θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν στεναχωριέμαι αλλά δεν μου άρεσε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και ότι πάω να κοροϊδέψω…Αυτό ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Δεν έχω δηλώσει ποτέ τραγουδιστής για να με κρίνουν. Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής. Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα. Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, δεν μπήκα στον ρυθμό και δεν μου βγήκε ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου. Δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό. Μετά ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου. Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με έκαναν να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι όμως να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω» πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ