Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επιστρέφει και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιστρέφει κανονικά από τη Δευτέρα 18 Μάη και ανάμεσα στις δημοφιλείς προτάσεις του σταθμού βρίσκεται, βέβαια, και το καθημερινό σίριαλ Γυναίκα Χωρίς Όνομα Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 18:15, οι εξελίξεις στη σειρά αναμένονται καταιγιστικές.

Την πρώτη εβδομάδα, από τις 18 έως τις 22/5, ο Αστυνόμος, έχοντας στα χέρια του τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή με τη Μάρθα και την Ρένα, ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια ξέρει ότι οι υποψίες του επιβεβαιώνονται και ότι η Νάντια Πετρίδου είναι στην πραγματικότητα η Μαρίνα Αντωνιάδου.

Στα επεισόδια της μεθεπόμενης εβδομάδας, από τις 25 έως τις 29/5, η Κάτια, μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι, συνέρχεται σοκαρισμένη δίπλα στο πτώμα του Νίκου. Το όπλο του φόνου βρίσκεται στα χέρια της. Συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό είναι σχέδιο της Μάρθας, η οποία σκότωσε τον Νίκο και παγίδευσε την ίδια, ώστε όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι ένοχη είναι η Κάτια. Ένας αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει για όλους, ώστε να ανατρέψουν τα δεδομένα και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Η Μαρίνα μαθαίνει από τον Αστυνόμο ότι γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα. Η σκέψη ότι θα πρέπει να αποχωριστεί ξανά την κόρη της και να βρεθεί για άλλη μια φορά στη φυλακή την διαλύει. Το ίδιο και τους δικούς της ανθρώπους.

Δείτε ΕΔΩ τις  περιλήψεις της πρώτης εβδομάδας αναλυτικά

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ