Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση: Πόσο χρονών έγινε και το μήνυμά της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα της.

«Γενεθλια σημερα κ εχω παρει τοση αγαπη απο χτες την νυχτα!!! Θα θελα να μπορω οχι μονο να γραψω στον καθενα χωριστα αλλα κ να σας αγκαλιασω κ να σας φιλησω!!!! Η ζωη μου ηταν παντα εντονη με πολλη δουλεια διαβασμα προσπαθειες επιτυχιες ατυχιες αγωνιες κ ολα οσα συνθετουν την περιπετεια μιας δραστηριας ζωης…

… Ειμαι ευγνωμων γιατι μου χαρισε μια εξαιρετικη οικογενεια που ειναι παντα το στηριγμα μου μια κορη που ειναι το δωρο της ζωης μου πολλους αληθινους φιλους κ τοση επιτυχια που δεν την ειχα φανταστει ουτε στον υπνο μου.

Και επιτυχια θεωρω την αγαπη κ την εκτιμηση που νοιωθω να με πλημμυριζει απο συναδελφους φιλους αλλα κ απο ολον αυτον τον κοσμο που με τιμα τοσα χρονια με την παρουσια τα σχολια του τις εκδηλωσεις του.

Να ειστε ολοι γεροι γιατι χωρις υγεια δεν ειμαστε τιποτα κ ν ανταμωσουμε ολοι γρηγορα!! #birthday #birthdaygirl #friends # lovemyfriends #gratefull #lovemyfamilly #missyouall #thankyouall».

Η Μιμή Ντενίση είναι γεννημένη στις 15 Μαΐου του 1953. Άρα είναι 67 ετών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ