Βασίλης Ζούλιας: Έξαλλος ο σχεδιαστής με δημοσίευμα που κάνει λόγο για αισχροκέρδια

Όπως πολλοί οίκοι μόδας στο εξωτερικό έτσι και οι Έλληνες σχεδιαστές μόδας συγχρονίζονται με τις απαιτήσεις των νέων δεδομένων λόγω κορονοιού και στρέφουν την δημιουργικότητα και την παραγωγή τους σε μάσκες. Δικές του μάσκες και σε design και σε παραγωγή έκανε και η Zeus n Dione ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Βασίλης Ζούλιας.

Σήμερα πρωτοσέλιδο της Espresso κάνει λόγω για «χρυσή κονόμα» του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια αναφέροντας πως κοστίζει 25 ευρώ και πως η τιμή αυτή έχει αγανακτίσει τους πολίτες!

Ο Βασίλης Ζούλιας με μια απάντηση στο facebook ξέσπασε εξηγώντας γιατί έκανε τις μάσκες αλλά και γιατί κοστίζουν 25 ευρώ:

«Ο κατά κίτρινος τύπος κάνει την δουλειά του ….εννοείται ότι οι μάσκες των πολυεθνικών δεν ενοχλούν κανεναν ….ποτε δεν ενόχλησαν.Η ελληνική κατασκευή κοστίζει χρυσάφι βέβαια αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…δώστε ότι κινεζικό αρκεί να είναι φτηνό …Φυσικα η μια μάσκα δικια μου θα κοστολογηθεί 25ε όταν βγαίνει από μια επιχείρηση που διατηρεί τρεις χώρους Καταστημα ατελιε και εργαστήριο και απασχολεί 12 εργαζόμενους στο ΙΚΑ.Οχι καμμία προσφορά μασκων δεν κάνουμε .ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ FUNDS ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΙΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.
ΥΓ
ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ….ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ»

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ