Βάνα Μπάρμπα: Νέο ξέσπασμα κατά Αλέξη Γεωργούλη. Είναι θέμα προσωπικής ηθικής

Για ακόμα μια φορά η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη. Η ηθοποιός που ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο συνάδελφός της εκτός από ηθοποιός είναι και ευρωβουλευτής και μέλος σε κριτική επιτροπή τηλεοπτικού σόου.

Εκφράζοντας την άποψή της για το θέμα είπε συγκεριμένα: «Νομίζω ότι είναι άδικο. Όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή θέση, έναν καλό μισθό, μια καλή δουλειά, από έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην Τέχνη περιμένουμε να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς, δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει δεύτερη θέση».

Η Βάνα Μπάρμπα μάλιστα πήγε το θέμα στην προσωπική ευθύνη τονίζοντας: «Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους».

Η Βάνα Μπάρμπα, τέλος, είπε πως ξεχωρίζει τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τον Νίκο Ορφανό από τους συναδέλφους της που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ