Αυλαία, φετινή, για το Still Standing – Το συγκινητικό μήνυμα από τη Μαρία Μπεκατώρου

Παίξαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο…

Αφορμή από το τέλος των γυρισμάτων της καθημερινής της εκπομπής πήρε η Μαρία Μπεκατώρου για να δημοσιεύσει ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Η αγαπημένη, καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, το “Still Standing” μπορεί να έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα χρονιά αλλά χθες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την τρέχουσα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της το τέλος των γυρισμάτων του «Still Standing» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού χάλασε τα σχέδια της παραγωγής και έτσι το επιτυχημένο καθημερινό παιχνίδι ολοκληρώνει τα γυρίσματά του στο τέλος του Μαΐου.

“Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα. Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια” σημειώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στο μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας”.

“Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο. Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα. Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη” συμπλήρωσε η Μαρία Μπεκατώρου συνοδεία μιας εικόνας από το τελευταίο φετινό της γύρισμα.

“Φυσικά,θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45”

https://www.zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ