Ατελείωτο θρίλερ με την υγεία του Κιμ Γονγκ Ουν: Η αδελφή του και η διαδοχή

Μπορεί η έντονη συνωμοσιολογία για την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν να έχει κάπως κοπάσει, αν και εκφράζονται αμφιβολίες για το εάν στην τελευταία εμφάνισή του ήταν όντως εκείνος ή κάποιος σωσίας του, ωστόσο τα σενάρια για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη παραμένουν ζωντανά.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει τώρα ένας από τους λίγους ανθρώπους στη Δύση που έχει επαφές με τον Κιμ ή το περιβάλλον του, και δεν είναι άλλος από τον εκκεντρικό πάλαι ποτέ αστέρα του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν.

Όπως άφησε να εννοηθεί, μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν, οι αυξανόμενες εμφανίσεις της αδελφής του Κιμ Γιο Γιονγκ δείχνουν πως κάτι μάλλον δεν πάει καλά στην Πιονγιάνγκ.

Μιλώντας στην εκπομπή μέσω βιντεοκλήσης, ο Ρόντμαν ρωτήθηκε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τις πρόσφατες φήμες για την υγεία του.

«Το μόνο που θα πω, Πιρς – έχω επικοινωνία με τη Βόρεια Κορέα- είναι το εξής: Εάν βλέπετε την αδελφή του στην τηλεόραση, να διοικεί τη χώρα, τότε ξέρετε πως κάτι δεν πάει καλά. Μόνο αυτό θα πω. Και κάτι ακόμα. Θυμάστε όταν πήγε στη Νότια Κορέα πριν από εκείνον; Θυμάστε εκείνη τη μέρα; Και εκείνος πήγε μετά; (…) Οπότε δεν θα πω αν είναι εδώ ή όχι. Αλλά αν βλέπετε την αδελφή του να διοικεί τη χώρα, επειδή είναι η επόμενη στη σειρά της διαδοχής, είναι η επόμενη, οκ».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ